Een bedrijfsverhuis naar het buitenland doe je waarschijnlijk maar één keer met je firma. Kies daarom voor een expert in verhuizen naar het buitenland en doe beroep op ons team! Kempen Transport is gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het buitenland.

Bedrijfsverhuis met een sterke raadgever

Bij een  bedrijfsverhuis naar het buitenland komt er veel bij kijken. Elke verhuis vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Londen op maat aan

 Internationaal verhuizen met KM

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onzelf de specialsit in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

Kempen Transport is een professionele verhuisfirma waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een Bedrijfsverhuis vraagt om een strikte planning, Wij begrijpen uw planning en leven deze nauwkeurig na, zodat het materiaal van uw bedrijf op tijd naar uw nieuwe bestemming zal worden bezorgd.

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Bij de planning van uw bedrijfsverhuis zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Zweden vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen.

Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

Contact

Bedrijfsverhuis buitenland?  Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: info@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 – 

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. Ee, bedrijfsverhuis naar het buitenland is eenvoudiger dan je denkt.

Kemen Transport kan ook uw bedrijf goedkoop en professioneel internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.