Emigreren naar Portugal? Dan zit je hier goed! Kempen Transport is gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het buitenland.

Emigreren naar Portugal met een sterke raadgever

Veel mensen dromen ervan om te emigreren naar Portugal maar niet iedereen doet het. Ben jij het toch van plan? Kies dan voor een sterke raadgever want bij een emigratie naar het buitenland komt er veel bij kijken. Elke emigratie vraagt ook om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop emigreren naar Portugal op maat aan

 Internationaal emigreren met KM

 

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onzelf de specialsit in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

 

Kempen Transport is een professionele verhuisfirma waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een emigratie vraagt om een strikte planning, Wij begrijpen uw planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw inboedel of het materiaal van uw bedrijf op tijd naar uw nieuwe bestemming zal worden bezorgd.

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om met uw gezin of bedrijf naar het buitenland te emigreren zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken.

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar moet u uw emigratie aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons bij emigreren naar Portugal komen heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties bij te pas, wij kunnen u daar bij helpen.

Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

Contact

Emigreren naar Portugal?  Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: info@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 

Onze emigratie experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Emigreren naar Portugal kan ook uw bedrijf goedkoop en professioneel internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

 

Tips en emigratiebegeleiding

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een goede emigratie, expatriatie en detachering. Daarom kan je als lid van VIW bij ons terecht met al je vragen omtrent je emigratie.

VIW heeft ook een handige emigratiechecklist voor wie wil verhuizen naar het buitenland. Emigreren is immers een ingewikkeld en lang traject. Wie het beste uit een emigratie wil halen, kan dus best gaan voor een procesgerichte aanpak. Je kan de checklist beschouwen als een (tijd)schema voor jouw emigratieverloop. Het vermeldt alle stappen die je moet nemen om dit gecompliceerde proces snel, goedkoop en zonder stress te regelen.

 

Emigreren naar Portugal is een steeds populairdere optie onder mensen die op zoek zijn naar een verandering van omgeving en een kwaliteitsvolle levensstijl. Dit prachtige land biedt namelijk een aantrekkelijke combinatie van een mild klimaat, heerlijke culinaire tradities en een rijke cultuur. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Portugal te emigreren.

Een van de voornaamste redenen om naar Portugal te emigreren is het warme klimaat en de prachtige stranden. Portugal heeft een uitstekend netwerk van stranden die het hele land beslaan, en de zon schijnt er het grootste deel van het jaar. Hierdoor is Portugal de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een actieve en gezonde levensstijl.

Een andere belangrijke factor waarom mensen naar Portugal emigreren, is de aantrekkelijke fiscale wetgeving. Portugal heeft namelijk een aantrekkelijk belastingsysteem voor expats, wat betekent dat u minder belasting hoeft te betalen en meer geld kunt besparen. Dit maakt het emigreren naar Portugal aantrekkelijker voor mensen die op zoek zijn naar een betere financiële situatie.

Ook de rijke cultuur en geschiedenis van Portugal spelen een belangrijke rol in de beslissing om naar dit land te emigreren. Portugal is immers een land met een rijke historie en cultuur, en biedt een scala aan historische en culturele bezienswaardigheden. Of het nu gaat om het bezoeken van prachtige monumenten en musea of het proeven van de traditionele Portugese keuken, er is altijd iets interessants te ontdekken in Portugal.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat Portugal een uitstekende locatie is voor mensen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit van leven. Dit land biedt namelijk een hoog niveau van kwaliteit van leven, met een uitstekende gezondheidszorg, een hoog niveau van veiligheid en een zeer aangename levensstijl.

Emigreren naar Portugal is dus een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een verandering van omgeving, een betere kwaliteit van leven en een aangename levensstijl. Dit prachtige land biedt namelijk alles wat u zoekt, en nog veel meer