Goedkoop internationaal verhuizen

Home / Goedkoop internationaal verhuizen

Goedkoop internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Heldere offerte, duidelijke planning

Stipt, correct en persoonlijk contact

about-img

Top service

Een goede communicatie is zeer belangrijk voor ons!

about-img

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Goedkoop internationaal verhuizen

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen. We vervoeren goederen tot 7000 kg.

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen en veel meer

Bij Kempen Transport. hebben we ons gespecialiseerd in internationale verhuizingen. We hebben directe routes door heel Europa. Ons team is meertalig en als u goedkoop internationaal wil verhuizen zoek dan niet verder!

Kempen Transport, goedkoop internationaal verhuizen is een full-service internationaal verhuisbedrijf. Wij bieden een deur-tot-deur oplossing voor al uw verhuizingen in heel Europa. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten verhuizingen. Ons doel is om uw verhuizing zo gemakkelijk en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Jarenlange ervaring en oplossingen op maat voor uw verhuizing

Wij bieden onze klanten al een uitstekende service. Ons doel is om voor elke specifieke verhuiswens de beste oplossing te vinden. Goedkoop internationaal verhuizen kan u verhuizen van naar waar dan ook, en van waar dan ook naar bijvoorbeeld Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Goedkoop internationaal verhuizen is  een full-service internationaal verhuisbedrijf.

Geen bestemming is ons te ver!

Het belangrijkste bij een internationale verhuizing is dat alle goederen in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen. Onze inpakkers zijn professionals met jarenlange ervaring. Ons bedrijf zorgt ervoor dat alle goederen op een professionele manier worden ingepakt.

Waarom kiezen voor Kempen Move?


Er zijn veel redenen om goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Persoonlijke service,
  3. Een wereldwijd netwerk van agenten
  4. Top communicatie met mail en gsm top
  5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
  6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
  7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
  8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
  9.  …

Goedkoop internationaal verhuizen verzorgt al meer dan 15 jaar internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport

Een juiste afhandeling van een verhuis is zowel voor u als ons als verhuisfirma erg belangrijk.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen.

Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van goedkoop internationaal verhuizen. 

U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

“Internationale Verhuizing: Tips voor een soepele overgang”

Inleiding Verhuizen naar een ander land is een spannende en uitdagende stap, zowel professioneel als privé. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en rekening te houden met alle aspecten van de verhuizing. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke tips voor een soepele overgang bij een internationale verhuizing.

“Zorg voor een grondige voorbereiding” Het allerbelangrijkste bij een internationale verhuizing is een grondige voorbereiding. Maak een lijst met alle taken die u moet uitvoeren, zoals het regelen van verzekeringen, het aanvragen van een visum en het vinden van onderdak. Zorg ervoor dat u op tijd begint met de voorbereidingen, zodat u niet in de problemen komt.

“Neem de tijd om het nieuwe land te verkennen” Voordat u begint met verhuizen, is het belangrijk om het nieuwe land te verkennen. Leer de cultuur en gewoontes kennen, onderzoek de leefomgeving en probeer contact te leggen met toekomstige buren en collega’s. Het is ook handig om de plaatselijke bezienswaardigheden en attracties te ontdekken, zodat u weet waar u naartoe kunt gaan tijdens uw vrije tijd.

“Zorg voor een goede communicatie met familie en vrienden” Een internationale verhuizing betekent meestal een scheiding van familie en vrienden. Zorg voor een goede communicatie en blijf in contact met hen, bijvoorbeeld door regelmatig videochats en emailberichten. Dit zal helpen om het verlangen naar huis te verminderen en u te helpen uw nieuwe leven te integreren.