Goedkoop verhuizen naar Frankrijk? Dan zit je hier goed! Internationaal-verhuizen.be is een concept van Kempen Transport wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het Buitenland.

Goedkoop verhuizen naar Frankrijk begint met een sterke raargever

Elke verhuis naar het buitenland vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Frankrijkop maat aan

Internationaal verhuizen met KM

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de expert in Goedkoop verhuizen naar Frankrijk te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om naar het Frankrijk te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar Frankrijk moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Frankrijk vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen.

Contact

Wilt u goedkoop verhuizen naar Frankrijk? Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: verhuizingen@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 – of +3214 75 43 91

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Kemen Transport is de expert in Goedkoop internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

goedkoop verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar een ander land kan een duur en ingrijpend proces zijn, vooral als het gaat om verhuizen naar een land als Frankrijk. Maar het hoeft niet per se zo te zijn. Hier zijn enkele tips van Goedkoop verhuizen naar Frankrijk om geld te besparen bij het verhuizen naar Frankrijk.

  1. Vergelijk verhuisbedrijven Er zijn veel verhuisbedrijven die u kunt kiezen, dus het is belangrijk om verschillende opties te overwegen en te vergelijken. Vergelijk de prijzen en diensten van verschillende verhuisbedrijven en kies degene die het beste bij uw budget en eisen past.

  2. Doe het zelf Als u de mogelijkheid heeft om sommige aspecten van de verhuizing zelf te regelen, kunt u flink besparen op de kosten. Bijvoorbeeld, u kunt uw eigen spullen inpakken en vervoeren, of het verhuizen van kleinere items en meubels zelf regelen.

  3. Verkoop onnodige spullen Voordat u naar Frankrijk verhuist, kunt u overwegen om spullen die u niet meer nodig heeft of die te groot zijn om mee te nemen, te verkopen. Dit is niet alleen een goede manier om geld te besparen, maar het is ook een uitstekende kans om op te ruimen en meer ruimte te creëren in uw nieuwe woning.

  4. Maak gebruik van het openbaar vervoer Als u niet beschikt over een eigen vervoersmiddel, is het mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer om uw spullen naar Frankrijk te vervoeren. Dit is vaak een goedkopere optie dan het inhuren van een verhuisbedrijf en kan ook een milieuvriendelijker alternatief zijn.

  5. Plan uw verhuizing zorgvuldig Een goede planning is de sleutel tot een succesvolle en betaalbare verhuizing. Zorg ervoor dat u voldoende tijd heeft om alle noodzakelijke regelingen te treffen en vergelijk offertes van verhuisbedrijven en vervoerders om te bepalen wat het beste bij u past.

Door deze tips te volgen, kunt u flink besparen op de kosten van uw verhuizing naar Frankrijk. Het is belangrijk om te onthouden dat uw verhuizing geen weg moet zijn van financiële stress, dus zorg ervoor dat u uw verhuizing grondig plant en het proces onder controle houdt.

Voor meer info over Goedkoop verhuizen naar Frankrijk, contacteer ons!