Goedkoop verhuizen naar Liechtenstein? Dan zit je hier goed! Internationaal-verhuizen.be is een concept van Kempen Transport wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het Buitenland.

Goedkoop verhuizen naar Liechtenstein begint met een sterke raargever

Elke verhuis naar het buitenland vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Liechtenstein op maat aan

Internationaal verhuizen met KM

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de epxert in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

 

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om naar het Liechtenstein te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar Liechtenstein moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Liechtenstein vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen.

 

Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

 

Contact

Wilt u Goedkoop verhuizen naar Liechtenstein ? Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: info@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Kemen Transport is de expert in Goedkoop internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

 

Emigreren naar Liechtenstein

Hoewel de wettelijke afschaffing pas in 1985 volgde, was Liechtenstein in 1798 het eerste land ter wereld dat de doodstraf in de praktijk afschafte. Wat een trendsetter.

– Door de lage belastingtarieven – maximaal 18 procent – is het land een belastingparadijs met een sterke financiële sector.

– Bovendien profileert het tussen Oostenrijk en Zwitserland ingeklemde land zich door een gemakkelijk ondernemersklimaat. Formaliteiten worden tot een minimum beperkt en ondernemers hoeven vertrouwelijke informatie niet bloot te stellen aan overheidscontrole.

– Liechtenstein is een van de drie Europese landen (samen met IJsland en Noorwegen) die zowel lid zijn van de Europese Economische Ruimte (EER), als de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA), wat het vorstendom voor alle Europese landen een geschikte handelspartner maakt. Hierdoor was Liechtenstein in 2011 het rijkste land van Europa en werd het Alpenlandje wereldwijd alleen afgetroefd door oliestaat Qatar.

– Werkloosheid een wijdverbreid probleem in Europa? Liechtenstein vormt een uitzondering. Met een werkloosheidspercentage van slechts 3 procent is dit een van de landen met de minste werklozen in Europa.