Goedkoop verhuizen naar Londen? Dan zit je hier goed! Internationaal-verhuizen.be is een concept van Kempen Transport wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het Buitenland.

Goedkoop verhuizen naar Londen begint met een sterke raargever

Elke verhuis naar het buitenland vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Londen op maat aan

Internationaal verhuizen met KM

We ondernemen al meer 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de expert  in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om naar het Londen te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar Londen moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Zweden vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen.

Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

Contact

Wilt u Goedkoop verhuizen naar Londen ? Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: info@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 – Planning (english only) +32 (0)14 39 1808  of onze 24/7 hotline+32 (0)4 87 260 703

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Kemen Transport is de expert in Goedkoop internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

 

Emigreren naar Londen

Wilt u naar het buitenland toe, of emigreert u naar Londen?

U kunt uw vertrek gerust voorbereiden mede dankzij onze gids: verhuizen naar i Verenigd Koninkrijk, administratie (visum, paspoort, douane), werken, verzekeringen voor buitenlanders i Verenigd Koninkrijk, scholen in Londen …etc.

U kunt daarnaast profiteren van de vele informatie over vacatures in Londen, of woningadvertenties in Londen.

Verhuizen naar Londen

Londen lijkt wel een pretpark in het hoogseizoen. De files zijn eindeloos, het leven duur en je moet overal ‘queue-en’. Maar daarnaast is Londen ook het financiële centrum van Europa, het politieke hart van Groot-Brittannië en een cultureel mekka.

De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk is uniek. Londen is de perfecte mix van New York, Washington en Parijs. Onlangs las ik een artikel waarin de vraag werd gesteld of het parlement, de overheidsdiensten en de regering weg moesten uit Londen. De stad zou naar verluidt uit haar voegen aan het barsten zijn. Verrassend veel inwoners bleken voorstander. Tot zij moeten verhuizen, denk ik dan.