Goedkoop verhuizen naar Oostenrijk? Dan zit je hier goed! Internationaal-verhuizen.be is een concept van Kempen Transport wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het Buitenland.

Goedkoop verhuizen naar Oostenrijk begint met een sterke raargever

Elke verhuis naar het buitenland vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Oostenrijk op maat aan

 Internationaal verhuizen met KM

  We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onzelf de specialsit in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van. Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.  

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om naar het Oostenrijk te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland. Ze bieden u een antwoord op vragen over:
 • Verblijfsdocumenten
 • Lokale belastingen
 • Sociale zekerheid
 • De schoolkeuze voor uw kinderen
 •  …
Vóór uw vertrek naar Londen moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Zweden vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen. Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

Contact

Wilt u Goedkoop verhuizen naar Oostenrijk? Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: info@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 – Planning (english only) +32 (0)14 39 1808  of onze 24/7 hotline+32 (0)4 87 260 703. Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. Goedkoop verhuizen naar Oostenrijk is de expert in Goedkoop internationaal verhuizen naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

Emigreren naar Oostenrijk

Voor veel mensen blijft het een droom. Maar als je al van plan bent om te emigreren is een huis kopen in Oostenrijk een prima idee. Lekker skiën vlakbij huis als je voor een woning in een skigebied kiest, eventueel zelfs een chalet als vakantiewoning. Of toch lekker een appartement in de stad, Wenen en Salzburg zijn geweldige steden. Als je het idee hebt “om naar Oostenrijk te emigreren” is het een goed idee om jezelf volgende vragen te stellen:
 • Waarom wil ik naar Oostenrijk?
 • Hoe kan ik me in Oostenrijk vestigen?
 • Hoe zit het met de taal? Kan ik me redden op straat? Bij de bank?
 • Wat voor werk is er in Oostenrijk?
 • Wat ga ik doen in Oostenrijk?
 • Waar ga ik wonen in Oostenrijk?
 • Voor welke periode? Voor altijd, voor een paar maanden of voor een paar jaar?