Goedkoop verhuizen naar Spanje? Dan zit je hier goed! Internationaal-verhuizen.be is een concept van Kempen Transport wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren en bedrijven naar het Buitenland.

Goedkoop verhuizen naar Spanje begint met een sterke raargever

Elke verhuis naar het buitenland vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u goedkoop verhuizen naar Spanje op maat aan

Internationaal verhuizen met KM

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne.

Onze experts regelen alles tot in de puntjes.

Als u van plan bent om naar het Spanje te verhuizen zult u ongetwijfeld merken dat daar veel meer bij komt kijken dan bij een verhuizing in eigen land

De meeste landen hebben een vertegenwoordiging in België. Bij hen kunt u terecht voor informatie over uw nieuwe verblijfplaats in het buitenland.
Ze bieden u een antwoord op vragen over:

  • Verblijfsdocumenten
  • Lokale belastingen
  • Sociale zekerheid
  • De schoolkeuze voor uw kinderen
  •  …

Vóór uw vertrek naar Spanje moet u uw verhuizing aangeven bij de gemeente waar u ingeschreven bent. Eenmaal ter plaatse schrijft u zich best in bij de ambassade of het consulaat van België. Na uw inschrijving zal u ook een nieuwe identiteitskaart ontvangen. Neem het van ons aan een verhuizing naar Spanje  vergt heel wat praktische regelingen en heeft ingrijpende consequenties, wij kunnen u daar bij helpen.

Dit zijn de adressen van Belgische ambassades, consulaten en permanente vertegenwoordigingen in het buitenland

 

Contact

Wilt u goedkoop verhuizen naar Spanje? Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: verhuizingen@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Kempen Transport is de expert in Goedkoop internationaal verhuizen: naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

Beginnersgids voor mensen die naar Spanje verhuizen

Het is voor veel Nederlanders en Belgen een droom om te verhuizen naar Spanje op zoek naar het prettige weer, de vele zonne-uren en een leven met minder stress. Verhuizen kan echter ook weer veel stress met zich meebrengen en ook het wonen in een ander land met een andere cultuur is niet altijd even makkelijk.

In de beginnersgids Goedkoop verhuizen naar Spanje leggen we in het kort uit hoe je de ideale plaats kunt vinden om te gaan wonen, waar en hoe een huis te kopen of te huren, hoe het zit met de gezondheidszorg en de aanvraag van een buitenlands registratie nummer