home-icon
Stap 1
Prijsaanvraag
01

Doe uw offerte aanvraag online via onze aanvraag formulier. Wij trachten u binnen de 2 dagen te contacteren met een prijsvoorstel.

home-icon
Stap 2
Offerte ontvangen
02

U ontvangt van ons een duidelijke offerte en beschikbare formules. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Bij onduidelijkheden of opmerkingen zijn wij steeds per mail of telefonisch bereikbaar.

home-icon
Stap 3
Planning
03

Na akkoord zullen wij samen me u uw laad en los datums vastleggen. U ontvangt documenten ter bevestiging van uw verhuis.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

about-img

Internationale verhuisservices

Elke verhuizing wordt geleid door professionals met meer dan 11 jaar ervaring

about-img

Zowel voor particulieren en bedrijven

Wij verhuizen particulieren die naar het buitenland willen gaan wonen. Ook voor zakelijke klanten die met hun bedrijf naar het buitenland willen verhuizen.

about-img

Goedkoop internationaal verhuizen

We ondernemen al 21 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen. We vervoeren goederen tot 7000 kg.

Vraag een offerte

Internationale verhuisservices

Wij verzorgen uw verhuis van A tot Z en dat tegen de scherpst mogelijke tarieven. Onze specialisatie ligt bij het rechtstreekse verhuizingen zonder overladen of opslag.

Internationaal sneltransport

Naast internationale verhuizingen verzorgen wij sneltransporten doorheen heel Europa. Zie Kempentransport.be

Mobiliteit doorheen Europa

Wij kunnen u van het buitenland ook terug naar de BENELUX verhuizen. We zijn niet beperkt tot vertrek vanuit de BENELUX. Vraag naar de mogelijkheden.

Zakelijke verhuizingen

Ook voor de verhuizing van uw firma kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Internationaal verhuizen: overwegingen en voorbereidingen

Het besluit om naar een ander land te verhuizen kan spannend, opwindend en soms zelfs angstaanjagend zijn. Het is echter belangrijk om deze beslissing goed te overwegen en grondig voor te bereiden voordat u de stap zet. Hier   bespreken we enkele belangrijke overwegingen en stappen die u kunt nemen bij het voorbereiden op een internationale verhuizing.

  1. Overweeg uw motivatie voor de verhuizing

Waarom wilt u naar een ander land verhuizen? Is het om dichter bij familie of vrienden te zijn? Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op het werk? Of misschien wilt u gewoon een nieuw avontuur beleven en een andere cultuur ontdekken? Het is belangrijk om duidelijk te hebben wat uw motivatie is voor de verhuizing, omdat dit u kan helpen bij het maken van beslissingen en het overwinnen van eventuele uitdagingen die zich voordoen tijdens de verhuizing.

  1. Onderzoek het land waar u heen wilt verhuizen

Voordat u uw verhuisplannen in gang zet, is het belangrijk om het land waar u heen wilt verhuizen grondig te onderzoeken. Dit omvat onder andere het onderzoeken van de kosten van levensonderhoud, de politieke situatie, de gezondheidszorg en de cultuur. Het is ook belangrijk om te weten of er beperkingen zijn voor het werk of de woning die u wilt, en of er speciale visa-vereisten zijn.

  1. Maak een budget

Een internationale verhuizing kan duur zijn, dus het is belangrijk om een realistisch budget te maken. Dit omvat onder andere de kosten van het verhuizen van uw bezittingen, de reiskosten, de verhuiskosten en de kosten van het installeren in uw nieuwe thuis. Het is belangrijk om een buffer in te bouwen voor onvoorziene uitgaven en om geld te besparen waar mogelijk.

Wij werken enkel met tevreden klanten

We streven naar de beste service

Real Time Status

Gratis schatting en prijsopgave.

Indien u niet zeker bent van uw volume vraag naar een gratis schatting.

Real Time Status

24/7 service

Zodra er een order actief is kunt u ons of onze chauffeurs 24/7 bereiken voor updates. Ook brengen wij u op de hoogte bij elke verandering.

Real Time Status

Eerlijke tarieven

Wij bieden eerlijke tarieven voor uw verhuis. U kunt uw offerte zo ver uitbreiden als gewenst maar onze basis formules zijn zeer competitief.

Offerteaanvraag
Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Onze  experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Wanneer u op zoek bent naar informatie over internationaal verhuizen, dan wilt u natuurlijk samenwerken met een expert in internationaal verhuizen. Hier vindt u alles wat u moet weten om een soepele en stressvrije verhuizing naar het buitenland te realiseren. Of u nu voor het eerst verhuist of al ervaring heeft met internationale verhuizingen, dit artikel biedt u de informatie die u nodig heeft.

De voorbereidingen voor uw internationale verhuizing

Voordat u begint met het organiseren van Internationaal verhuizen , is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder vindt u een aantal stappen die u kunt volgen om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

  1. Maak een planning en budget: Bepaal hoeveel tijd u nodig heeft om alles te regelen en hoeveel geld u kunt besteden aan uw verhuizing.

  2. Kies een verhuisbedrijf: Zorg ervoor dat u een ervaren verhuisbedrijf kiest dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen.

  3. Verzamel informatie over uw nieuwe woning: Leer zo veel mogelijk over uw nieuwe woning, waaronder de omgeving, de voorzieningen en de regels en wetten.

  4. Regel uw verzekeringen: Zorg ervoor dat u voldoende verzekerd bent voor uw verhuizing en uw spullen.

  5. Maak een lijst met spullen die u wilt meenemen: Bepaal welke spullen u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning en welke spullen u achter wilt laten.

Wilt u graag meer info of advies bekijk dan ook onze website internationaal verhuisadvies.be eens.

Alles wat u moet weten over verhuizen naar het buitenland

Internationaal verhuizen  of verhuizen naar een ander land kan een uitdagende ervaring zijn, maar ook een onvergetelijke en verrijkende ervaring. Of u nu verhuist voor persoonlijke of professionele redenen, het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze verandering. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over internationaal verhuizen, van visa eisen tot verhuisstrategieën en alles daartussenin.

Visa eisen

Afhankelijk van uw bestemming zijn er specifieke visa eisen die u moet volgen. Het is belangrijk om deze eisen vroegtijdig te onderzoeken en te begrijpen, zodat u zich kunt aanpassen aan de veranderende vereisten. Bovendien moet u weten hoeveel tijd het verloopt om een visa te verkrijgen, en of er bepaalde documenten nodig zijn.

Verhuisstrategieën

Er zijn verschillende verhuisstrategieën bij Internationaal verhuizen die u kunt overwegen bij het verhuizen naar het buitenland. Dit kan variëren van het verzenden van beperkte hoeveelheden bezittingen via luchtvracht, tot het verhuizen van al uw bezittingen via een verhuisbedrijf. Het is belangrijk om uw verhuisstrategie te overwegen en te beslissen welke het beste bij uw specifieke situatie past.

Financiën en verzekeringen

Het verhuizen naar het buitenland kan invloed hebben op uw financiële situatie, dus het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze verandering. Overweeg de kosten van Internationaal verhuizen , de verzekering van uw bezittingen en eventuele andere financiële verplichtingen die u moet nakomen. Het is ook verstandig om uw financiën te beheren door middel van een goed geplande budget en om financiële adviseurs te raadplegen voor advies.

Wonen en werk

Het vinden van geschikte woning en werk is een belangrijk aspect van het verhuizen naar het buitenland. Het is belangrijk om uit te zoeken wat de verhuur- of koopoptie is, en om te beslissen of u wilt wonen in een stedelijk of landelijk gebied. Bovendien is het ook belangrijk om te overwegen of uw nieuwe baan aansluit bij uw persoon.