Internationaal verhuizen tips

Home / Internationaal verhuizen tips
Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Internationaal verhuizen tips

We ondernemen al 21 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen. We vervoeren goederen tot 7000 kg.

We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialist in betaalbaar Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen en veel meer

Bij Kempen Transport. hebben we ons gespecialiseerd in internationale verhuizingen. We hebben directe routes door heel Europa. Ons team is meertalig, wij bieden u Internationaal verhuizen tips en als u betaalbaar wilt verhuizen binnen Europa  zoek dan niet verder!

Kempen Transport, goedkoop internationaal verhuizen is een full-service internationaal verhuisbedrijf. Wij bieden een deur-tot-deur oplossing voor al uw verhuizingen in heel Europa. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten verhuizingen. Ons doel is om uw verhuizing zo gemakkelijk en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Jarenlange ervaring en oplossingen op maat voor uw verhuizing

Wij bieden onze klanten al een uitstekende service. Ons doel is om voor elke specifieke verhuiswens de beste oplossing te vinden. Goedkoop internationaal verhuizen kan u verhuizen van naar waar dan ook, en van waar dan ook naar bijvoorbeeld Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Goedkoop internationaal verhuizen is  een full-service internationaal verhuisbedrijf.

Geen bestemming is ons te ver!

Het belangrijkste bij een internationale verhuizing is dat alle goederen in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen. Onze inpakkers zijn professionals met jarenlange ervaring. Ons bedrijf zorgt ervoor dat alle goederen op een professionele manier worden ingepakt. Weet je niet waar te beginnen bel ons dan wij kunnen u de meest zinvolle Internationaal verhuizen tips aanbieden.

Waarom kiezen voor Kempen Move?

Naast het verlenen van Internationaal verhuizen tips zijn er zijn veel redenen om  Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Persoonlijke service,
  3. Een wereldwijd netwerk van agenten
  4. Top communicatie met mail en gsm top
  5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
  6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
  7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
  8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
  9. Internationaal verhuizen tips voor iedereen
  10.  …

 

Internationaal verhuizen tips verzorgt al meer dan 20  jaar internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport

Internationaal verhuizen tips

Een juiste afhandeling van een verhuis is zowel voor u als ons als verhuisfirma erg belangrijk.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen, mails ons gerust ook voor Internationaal verhuizen tips.

Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van goedkoop internationaal verhuizen. 

U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Wat Zijn De Belangrijkste Kostenposten Bij Een Internationale Verhuizing?

Er zijn verschillende kostenposten die bijdragen aan de totale kosten van een internationale verhuizing. Hieronder bespreken we de belangrijkste kostenposten:

Verpakkingskosten

De verpakkingskosten zijn de kosten die u maakt voor het verpakken van al uw spullen. Hierbij kunt u denken aan verpakkingsmateriaal zoals dozen, bubbeltjesplastic en tape.

Transportkosten

De transportkosten zijn de kosten die u maakt voor het vervoeren van uw spullen van uw huidige woning naar uw nieuwe woning. Dit wordt meestal gedaan door een verhuisbedrijf.

Douane- en invoerkosten

Wanneer u verhuist naar een ander land, kunt u te maken krijgen met douane- en invoerkosten. Dit zijn kosten die u moet betalen voor het invoeren van uw spullen in het nieuwe land.

Verzekeringskosten

Tijdens het transport van uw spullen kunnen ze beschadigd raken of verloren gaan. Het is daarom verstandig om uw spullen te verzekeren. De verzekeringskosten zijn de kosten die u maakt voor het afsluiten van deze verzekering.

Overige kosten

Naast de bovengenoemde kostenposten zijn er nog diverse overige kosten waar u rekening mee moet houden. Hierbij kunt u denken aan kosten voor het inrichten van uw nieuwe woning en eventuele aanpassingskosten voor uw spullen.