Goedkope verhuisfirma Antwerpen

Tarieven internationaal verhuizen

Tarieven internationaal verhuizen gezocht? Contacteer Kempen Move voor een vrijblijvende prijsofferte.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Tarieven Internationaal Verhuizen: Betaalbare Opties voor uw Internationale Verhuizing. Ontdek de Tarieven voor Internationaal Verhuizen naar Populaire Steden

Basisformules van Populaire Steden:

 • Zuid-Frankrijk (FR): €2500,00 (btw incl.)
 • Barcelona (ES): €2700,00 (btw incl.)
 • Valencia (ES): €2900,00 (btw incl.)
 • Malaga (ES): €3400,00 (btw incl.)
 • Lissabon (PT): €3500,00 (btw incl.)
 • Milaan (IT): €2600,00 (btw incl.)
 • Napels (IT): €3450,00 (btw incl.)
 • Wenen (AT): €2200,00 (btw incl.)
 • Dresden (DE): €1700,00 (btw incl.)
 • Oslo (NO): €3400,00 (btw incl.)
 • Kopenhagen (DK): €2500,00 (btw incl.)
 • Stockholm (SE): €3300,00 (btw incl.)
 • Parijs (FR): €1300,00 (btw incl.)
 • Kroatië: €3300,00 (btw incl.)
 • Boedapest (HU): €2600,00 (btw incl.)

Opgelet! Dit zijn gemiddelde prijzen voor een volume van 20m3. Voor een duidelijke prijsofferte kunt u contact met ons opnemen.

Kies voor een Ervaren Partner in Internationaal Verhuizen

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en verantwoordelijke partner voor uw internationale verhuizing. Wij hanteren scherpe tarieven en vervoeren goederen tot 7000 kg.

Wij zijn trots om onszelf de specialist in betaalbaar internationaal verhuizen te noemen. Bij ons blijven de tarieven internationaal verhuizen echt betaalbaar.

Geen enkel land is te ver weg en geen verhuizing is te groot voor het team van Kempen Transport. Wij bieden snelle en kostenefficiënte services en verzorgen verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven, van A tot Z.

Verhuizen en Veel Meer: Ontdek de Voordelen van Kempen Move

Bij Kempen Transport zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen. We hebben directe routes door heel Europa. Ons meertalige team staat voor u klaar en biedt de beste tarieven voor internationaal verhuizen.

Kempen Transport is een full-service internationaal verhuisbedrijf. Wij bieden een deur-tot-deur oplossing voor al uw verhuizingen binnen heel Europa. Met meer dan 10 jaar ervaring in alle soorten verhuizingen streven wij ernaar om uw verhuizing zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Jarenlange Ervaring en Maatwerkoplossingen voor uw Verhuizing

Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service. Wij streven ernaar om voor elke specifieke verhuiswens de beste oplossing te vinden. Of u nu wilt verhuizen van of naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxemburg, Ierland, Spanje… Kempen Transport maakt het mogelijk.

Geen bestemming is ons te ver!

Het belangrijkste bij een internationale verhuizing is dat al uw goederen in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen. Onze professionele inpakkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat al uw goederen op een professionele manier worden ingepakt.

Tarieven Internationaal Verhuizen: Ontdek de Kosten en Diensten

Ben je van plan om internationaal te verhuizen en wil je graag inzicht krijgen in de tarieven en diensten die daarbij komen kijken? Hier op deze pagina geven we je een overzicht van de kosten en bespreken we de verschillende aspecten van internationaal verhuizen. Of je nu naar een buurland of naar een ver land verhuist, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de tarieven en de mogelijkheden.

De Kosten van Internationaal Verhuizen

Bij het plannen van een internationale verhuizing is het essentieel om rekening te houden met de kosten die hiermee gepaard gaan. De tarieven voor internationaal verhuizen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

 1. Afstand: De afstand tussen het huidige en het nieuwe land heeft invloed op de totale kosten van de verhuizing. Hoe groter de afstand, hoe hoger de transportkosten over het algemeen zullen zijn.

 2. Hoeveelheid goederen: Het volume en het gewicht van de te verhuizen goederen hebben ook invloed op de prijs. Meer goederen betekenen meer vrachtruimte en mogelijk hogere tarieven.

 3. Verpakkingsmateriaal: Het gebruik van hoogwaardig verpakkingsmateriaal is belangrijk om ervoor te zorgen dat je bezittingen veilig aankomen op de nieuwe bestemming. De kosten van verpakkingsmateriaal kunnen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit.

 4. Extra diensten: Bepaalde extra diensten, zoals het demonteren en monteren van meubels, douaneafhandeling en verzekeringen, kunnen ook van invloed zijn op de totale kosten. Het is belangrijk om te begrijpen welke diensten inbegrepen zijn en welke extra kosten met zich meebrengen.

Verschillende Diensten bij Internationaal Verhuizen

Naast de kosten is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende diensten die worden aangeboden bij internationaal verhuizen. Hier zijn enkele van de veelvoorkomende diensten die verhuisbedrijven kunnen aanbieden:

1. Verpakkings- en Inpakdiensten

Een professioneel verhuisbedrijf kan je helpen bij het verpakken en inpakken van al je bezittingen. Ze hebben de ervaring en expertise om je spullen veilig en efficiënt te verpakken, zodat ze tijdens het transport goed beschermd blijven.

2. Transport en Vervoer

Verhuisbedrijven regelen het transport en vervoer van je goederen naar de nieuwe locatie. Ze zorgen ervoor dat je bezittingen op de juiste manier worden geladen, vervoerd en afgeleverd.

3. Douaneafhandeling

Bij een internationale verhuizing kunnen er douaneformaliteiten en -regels van toepassing zijn. Verhuisbedrijven met ervaring in internationale verhuizingen kunnen je helpen bij de douaneafhandeling en ervoor zorgen dat alle vereiste documenten en vergunningen in orde zijn.

4. Verzekering

Het is belangrijk om je bezittingen tijdens de verhuizing te verzekeren. Verhuisbedrijven kunnen je verschillende verzekeringsopties aanbieden om ervoor te zorgen dat je beschermd bent tegen mogelijke schade of verlies van je waardevolle spullen.

Transitionele Woorden en Actieve Schrijfstijl

Om de leesbaarheid en de stroom van het artikel te verbeteren, maken we gebruik van diverse overgangswoorden en een actieve schrijfstijl. Door deze elementen toe te voegen, wordt de tekst dynamischer en gemakkelijker te begrijpen. Het is belangrijk om de lezer op een vloeiende en boeiende manier door het artikel te leiden.

Het plannen van een internationale verhuizing kan een complex proces zijn. Door je bewust te zijn van de kosten en de beschikbare diensten, kun je een weloverwogen beslissing nemen en ervoor zorgen dat je verhuizing soepel verloopt. Vergeet niet om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en offertes op te vragen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Veel succes met je internationale verhuizing!

Tarieven internationaal verhuizen