Goedkope verhuisfirma Antwerpen

Tarieven internationaal verhuizen

Tarieven internationaal verhuizen gezocht? Contacteer Kempen Move voor een vrijblijvende prijsofferte.

Internationaal verhuizen is een spannende maar uitdagende onderneming. Of je nu verhuist voor werk, familie, of avontuur, het is essentieel om goed voorbereid te zijn. Een van de eerste en meest cruciale aspecten waar je rekening mee moet houden bij het plannen van een internationale verhuizing zijn de Tarieven internationaal verhuizen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op alles wat je moet weten over tarieven voor internationaal verhuizen.

De Tarieven internationaal verhuizen

Het eerste waar je aan moet denken bij het plannen van een internationale verhuizing zijn de kosten. De Tarieven internationaal verhuizen kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

1. Bestemming

De bestemming van je internationale verhuizing speelt een grote rol in de uiteindelijke kosten. Verhuizen naar een naburig land zal waarschijnlijk goedkoper zijn dan verhuizen naar een verre exotische bestemming.

2. Hoeveelheid Bezittingen

Hoeveel spullen je meeneemt, heeft direct invloed op de kosten. Bedenk goed welke bezittingen essentieel zijn en welke je kunt verkopen, weggeven of opslaan om de Tarieven internationaal verhuizen of kosten te besparen.

3. Verhuisbedrijf

Het kiezen van het juiste verhuisbedrijf is cruciaal. Verschillende bedrijven hanteren verschillende tarieven en bieden verschillende services. Vergelijk offertes van verschillende verhuisbedrijven om de beste Tarieven internationaal verhuizen deal te vinden.

4. Verzekering

Overweeg of je verzekering nodig hebt voor je bezittingen tijdens de verhuizing. Dit kan extra kosten met zich meebrengen, maar het biedt gemoedsrust in geval van onverwachte gebeurtenissen.

Hoe Kosten te Beheersen

Nu je een idee hebt van de factoren die de tarieven voor internationaal verhuizen beïnvloeden, laten we eens kijken hoe je de kosten onder controle kunt houden:

1. Minimaliseer Overbodige Bezittingen

Het is een goed moment om te downsizen. Verkoop of doneer items die je niet echt nodig hebt. Dit kan je niet alleen geld besparen, maar ook het verhuisproces vereenvoudigen.

2. Vergelijk Offertes

Zoals eerder genoemd, is het cruciaal om offertes van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de aangeboden services en ervaring van het bedrijf.

3. Plan Vooruit

Een goed doordacht plan kan helpen om onverwachte kosten te vermijden. Reserveer ruim van tevoren je verhuisdatum en zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en vergunningen hebt.

Internationaal verhuizen kan een opwindend nieuw hoofdstuk in je leven betekenen, maar het is van cruciaal belang om de kosten goed te begrijpen en te beheren. Door rekening te houden met factoren zoals bestemming, hoeveelheid bezittingen, verhuisbedrijfkeuze en verzekering, kun je de kosten onder controle houden en je verhuizing soepel laten verlopen.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Tarieven internationaal verhuizen

Tarieven Internationaal Verhuizen: Betaalbare Opties voor uw Internationale Verhuizing. Ontdek de Tarieven voor Internationaal Verhuizen naar Populaire Steden

Basisformules van Populaire Steden:

 • Zuid-Frankrijk (FR): €2500,00 (btw incl.)
 • Barcelona (ES): €2700,00 (btw incl.)
 • Valencia (ES): €2900,00 (btw incl.)
 • Malaga (ES): €3400,00 (btw incl.)
 • Lissabon (PT): €3500,00 (btw incl.)
 • Milaan (IT): €2600,00 (btw incl.)
 • Napels (IT): €3450,00 (btw incl.)
 • Wenen (AT): €2200,00 (btw incl.)
 • Dresden (DE): €1700,00 (btw incl.)
 • Oslo (NO): €3400,00 (btw incl.)
 • Kopenhagen (DK): €2500,00 (btw incl.)
 • Stockholm (SE): €3300,00 (btw incl.)
 • Parijs (FR): €1300,00 (btw incl.)
 • Kroatië: €3300,00 (btw incl.)
 • Boedapest (HU): €2600,00 (btw incl.)

 

Opgelet! Dit zijn gemiddelde prijzen voor een volume van 20m3. Voor een duidelijke prijsofferte kunt u contact met ons opnemen.

Kies voor een Ervaren Partner in Internationaal Verhuizen

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en verantwoordelijke partner voor uw internationale verhuizing. Wij hanteren scherpe tarieven en vervoeren goederen tot 7000 kg.

Wij zijn trots om onszelf de specialist in betaalbaar internationaal verhuizen te noemen. Bij ons blijven de tarieven internationaal verhuizen echt betaalbaar.

Geen enkel land is te ver weg en geen verhuizing is te groot voor het team van Kempen Transport. Wij bieden snelle en kostenefficiënte services en verzorgen verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven, van A tot Z.

Verhuizen en Veel Meer: Ontdek de Voordelen van Kempen Move

Bij Kempen Transport zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen. We hebben directe routes door heel Europa. Ons meertalige team staat voor u klaar en biedt de beste tarieven voor internationaal verhuizen.

Kempen Transport is een full-service internationaal verhuisbedrijf. Wij bieden een deur-tot-deur oplossing voor al uw verhuizingen binnen heel Europa. Met meer dan 10 jaar ervaring in alle soorten verhuizingen streven wij ernaar om uw verhuizing zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Jarenlange Ervaring en Maatwerkoplossingen voor uw Verhuizing

Bij ons kunt u rekenen op uitstekende service. Wij streven ernaar om voor elke specifieke verhuiswens de beste oplossing te vinden. Of u nu wilt verhuizen van of naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxemburg, Ierland, Spanje… Kempen Transport maakt het mogelijk.

Geen bestemming is ons te ver!

Het belangrijkste bij een internationale verhuizing is dat al uw goederen in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomen. Onze professionele inpakkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat al uw goederen op een professionele manier worden ingepakt.

Tarieven Internationaal Verhuizen: Ontdek de Kosten en Diensten

Ben je van plan om internationaal te verhuizen en wil je graag inzicht krijgen in de tarieven en diensten die daarbij komen kijken? Hier op deze pagina geven we je een overzicht van de kosten en bespreken we de verschillende aspecten van internationaal verhuizen. Of je nu naar een buurland of naar een ver land verhuist, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de tarieven en de mogelijkheden.

De Kosten van Internationaal Verhuizen

Bij het plannen van een internationale verhuizing is het essentieel om rekening te houden met de kosten die hiermee gepaard gaan. De tarieven voor internationaal verhuizen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

 1. Afstand: De afstand tussen het huidige en het nieuwe land heeft invloed op de totale kosten van de verhuizing. Hoe groter de afstand, hoe hoger de transportkosten over het algemeen zullen zijn.

 2. Hoeveelheid goederen: Het volume en het gewicht van de te verhuizen goederen hebben ook invloed op de prijs. Meer goederen betekenen meer vrachtruimte en mogelijk hogere tarieven.

 3. Verpakkingsmateriaal: Het gebruik van hoogwaardig verpakkingsmateriaal is belangrijk om ervoor te zorgen dat je bezittingen veilig aankomen op de nieuwe bestemming. De kosten van verpakkingsmateriaal kunnen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit.

 4. Extra diensten: Bepaalde extra diensten, zoals het demonteren en monteren van meubels, douaneafhandeling en verzekeringen, kunnen ook van invloed zijn op de totale kosten. Het is belangrijk om te begrijpen welke diensten inbegrepen zijn en welke extra kosten met zich meebrengen.

Verschillende Diensten bij Internationaal Verhuizen

Naast de kosten is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende diensten die worden aangeboden bij internationaal verhuizen. Hier zijn enkele van de veelvoorkomende diensten die verhuisbedrijven kunnen aanbieden:

1. Verpakkings- en Inpakdiensten

Een professioneel verhuisbedrijf kan je helpen bij het verpakken en inpakken van al je bezittingen. Ze hebben de ervaring en expertise om je spullen veilig en efficiënt te verpakken, zodat ze tijdens het transport goed beschermd blijven.

2. Transport en Vervoer

Verhuisbedrijven regelen het transport en vervoer van je goederen naar de nieuwe locatie. Ze zorgen ervoor dat je bezittingen op de juiste manier worden geladen, vervoerd en afgeleverd.

3. Douaneafhandeling

Bij een internationale verhuizing kunnen er douaneformaliteiten en -regels van toepassing zijn. Verhuisbedrijven met ervaring in internationale verhuizingen kunnen je helpen bij de douaneafhandeling en ervoor zorgen dat alle vereiste documenten en vergunningen in orde zijn.

4. Verzekering

Het is belangrijk om je bezittingen tijdens de verhuizing te verzekeren. Verhuisbedrijven kunnen je verschillende verzekeringsopties aanbieden om ervoor te zorgen dat je beschermd bent tegen mogelijke schade of verlies van je waardevolle spullen.

Transitionele Woorden en Actieve Schrijfstijl

Om de leesbaarheid en de stroom van het artikel te verbeteren, maken we gebruik van diverse overgangswoorden en een actieve schrijfstijl. Door deze elementen toe te voegen, wordt de tekst dynamischer en gemakkelijker te begrijpen. Het is belangrijk om de lezer op een vloeiende en boeiende manier door het artikel te leiden.

Het plannen van een internationale verhuizing kan een complex proces zijn. Door je bewust te zijn van de kosten en de beschikbare diensten, kun je een weloverwogen beslissing nemen en ervoor zorgen dat je verhuizing soepel verloopt. Vergeet niet om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en offertes op te vragen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Veel succes met je internationale verhuizing!

Tarieven internationaal verhuizen