Verhuizen buitenland? Dan zit je hier goed! Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Verhuizen buitenland met KM

  Verhuizen buitenlandWe ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de specialsit in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van. Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

Verhuizen met een zeer  ervaren team

Wij doen meer dan alleen verhuizen. We bieden een hele reeks van extra internationale verhuisservices aan. Ons team kan zelf helpen  met het in en uitpakken van uw bezittingen, het demonteren en monteren van uw meubelen  … .

BOEK HIER  UW VERHUIS

We weten als geen ander dat elke internationale verhuizing een stressvolle tijd kan zijn, en daarom zetten we ons in om de behoeften en bezittingen van onze klanten op de eerste plaats te stellen. Onze klanten kunnen rekenen op onpartijdig advies en professionele service tijdens hun internationale verhuizing. Wij begrijpen uw verhuis planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw bezittingen op tijd bij  op uw bestemmingsadres bezorgd worden. Als u van plan bent om naar het buitenland te verhuizen of meer informatie wenst over uw internationale verhuizing, kan u ons steeds bellen of hier op de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact

Verhuizen buitenland is onze specialiteit. Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: verhuizingen@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91– Planning (english only)+32 (0)14 39 1808 of onze 24/7 hotline+32 (0)4 87 260 703 Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. Kemen Transport is de expert in Verhuizen buitenland wij rijden o.a naar.: Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

Tips voor als je wilt emigreren naar het buitenland

Als je wilt emigreren heb je heel wat te regelen voor emigratie. En het gaat natuurlijk niet alleen om de verhuizing en het afscheid nemen van familie, vrienden en kennissen. Als het zo makkelijk was zouden er veel meer mensen emigreren. Wat te regelen voor emigratie is heel sterk afhankelijk van naar welk land je wilt gaan emigreren. Per land zijn de eisen verschillend en waarschijnlijk de vorm van de verhuizing met of zonder inboedel zal ook per land kunnen variëren.

Contact

Deze website is een concept van Seobureau

Mail: info@seobureau.be

Recent Posts