Verhuizen buitenland? Dan zit je hier goed! Internationaal verhuizen is een concept van Kempen Transport. Wil je goedkoop verhuizen naar het buitenland dan zit je goed bij ons. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje …

Verhuizen buitenland met KM

We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor Internationaal verhuizen.  In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! We zijn ervan overtuigd om onszelf de expert in goedkoop Internationaal verhuizen te noemen en daar profiteren onze klanten mee van.

Geen enkel land is te ver weg en geen baan te groot voor het team van Kempen Transport . Onze snelle en kostenefficiënte services is zeer uitgebreid wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven binnen een redelijke tijdspanne van A tot Z.

 

Verhuizen met een zeer  ervaren team

Wij doen meer dan alleen verhuizen. We bieden een hele reeks van extra internationale verhuisservices aan. Ons team kan zelf helpen  met het in en uitpakken van uw bezittingen, het demonteren en monteren van uw meubelen  … .

BOEK HIER  UW VERHUIS

We weten als geen ander dat elke internationale verhuizing een stressvolle tijd kan zijn, en daarom zetten we ons in om de behoeften en bezittingen van onze klanten op de eerste plaats te stellen. Onze klanten kunnen rekenen op onpartijdig advies en professionele service tijdens hun internationale verhuizing.

Wij begrijpen uw verhuis planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw bezittingen op tijd bij  op uw bestemmingsadres bezorgd worden.

Als u van plan bent om naar het buitenland te verhuizen of meer informatie wenst over uw internationale verhuizing, kan u ons steeds bellen of hier op de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Contact

Verhuizen buitenland is onze specialiteit. Contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: verhuizingen@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91– 

Onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Verhuizen buitenland is de expert in Verhuizen buitenland wij rijden o.a naar.: Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxenburg, Ierland, Spanje en heel wat andere landen.

 

Tips voor als je wilt emigreren naar het buitenland

Als je wilt emigreren heb je heel wat te regelen voor emigratie. En het gaat natuurlijk niet alleen om de verhuizing en het afscheid nemen van familie, vrienden en kennissen. Als het zo makkelijk was zouden er veel meer mensen emigreren. Wat te regelen voor emigratie is heel sterk afhankelijk van naar welk land je wilt gaan emigreren. Per land zijn de eisen verschillend en waarschijnlijk de vorm van de verhuizing met of zonder inboedel zal ook per land kunnen variëren.

Verhuizen buitenland

Verhuizen naar het buitenland is een grote stap en vereist veel planning en voorbereiding. Of je nu een verhuizing overweegt voor persoonlijke of professionele redenen, het is belangrijk om te weten wat er komt kijken bij zo’n verhuizing. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste aspecten van verhuizen naar het buitenland en geven we praktische tips om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Wat zijn de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij een verhuizing naar het buitenland?

  1. Visumaanvraag: Het eerste dat je moet doen is bepalen of je een visum nodig hebt om in het land van bestemming te verblijven. Sommige landen vereisen een visum voor korte verblijven, terwijl andere een verblijfsvergunning verlangen voor langere verblijven. Het is belangrijk om vroeg te beginnen met de visumaanvraag, omdat dit soms een tijdrovend proces kan zijn.

  2. Woningzoeken: Zorg ervoor dat je op tijd begint met het zoeken naar een geschikte woning. Hierbij is het handig om te weten wat je budget is en welke wensen je hebt, zoals de grootte van de woning en de locatie. Het is ook aan te raden om te kijken naar de beschikbare verhuurwoningen en eventuele beperkingen die gelden voor buitenlandse huurders.

  3. Administratieve zaken: Het is belangrijk om je administratieve zaken op orde te hebben voordat je naar het buitenland verhuist. Dit betekent onder meer het opzeggen van huurcontracten en abonnementen, het melden van verhuizing bij instanties en het regelen van verzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

  4. Transport van spullen: Het verhuizen van spullen naar het buitenland kan een uitdaging zijn. Hierbij is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen dat ervaring heeft met internationale verhuizingen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele beperkingen voor het invoeren van bepaalde spullen in het land van bestemming.