Verhuizen naar Barcelona? Dan zt je hier goed bij KM. Wij zijn een Internationaal verhuisbedrijf die dagelijks particulieren en bedrijven verhuizen naar Spanje.

Verhuizen naar Barcelona met een sterke raadgever

Verhuizen naar Barcelona   We verhuizen al 10 jaar uiterst verantwoord naar het buitenland en hanteren zeer scherpe tarieven. In tegenstelling tot veelverhuisfirma’s  vervoeren we goederen tot 1200 kg met een volume van 30m3! Daarnaast bieden wij u advies uit de eerste hand over verhuizen naar Barcelona vanuit Belgie  en van wonen in Spanje. 

Verhuizen op maat

Elke verhuis vraagt om een eigen manier van vervoer.Er is ook een groot verschil tussen een particuliere verhuis of een bedrijfsverhuis. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u verhuisoplossingen op maat.

Bereid je voor om naar Barcelona te verhuizen

Wanneer u van plan te verhuizen naar Barcelona om te studeren of te werken, is er genoeg stof om over na te denken. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren, zodat u op voorhand weet waar u aan begint. Er zijn heel wat dingen die nodig zijn als je een nieuw leven wilt beginnen in ander land of plaats, zoals Barcelona. U moet goed voorbereidt zijn op uw verhuis naar Barcelona en precies weten hoeveel geld u nodig heeft om goed te leven terwijl u zo goed mogelijk profiteert van de activiteiten in de stad en het culturele leven. Het eerste dat u moet doen bij de voorbereiding van uw verhuis  is de  administratieve formaliteiten in orde maken en een appartement zoeken die het beste bij u past. Nadien kan u contact leggen met een ons transportbedrijf om uw bezittingen te verhuizen.

Contact

Verhuizen naar Barcelona? Wilt u er meer over weten, contacteer ons dan voor meer info. Mail naar: verhuizingen@kempentransport.be of Bel+32(0)14 75 43 91 – Planning (english only) +32 (0)14 39 1808  of onze 24/7 hotline+32 (0)4 87 260 703 Zoekt u firma gespecialiseerd in  Verhuizen naar Barcelona of Spanje? Informeer even  want onze internationale verhuis experts zijn er om eventuele vragen te beantwoorden. How to Rent in Barcelona How to Rent in Barcelona is een e-boek dat het verhuurproces in Barcelona uitlegt. Van het vinden van flats en het regelen van bezichtigingen, tot het maken van uw reservering en de volledige uitleg van een standaard Spaans huurcontract. Lees wat de standaardprocedure is en wat niet.

Contact

Deze website is een concept van Seobureau

Mail: info@seobureau.be

Categorieën

Recent Posts