Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het Buitenland: Voordelig en Probleemloos

Goedkoop Verhuizen naar het Buitenland met KM. Onze Specialiteit: Internationale Verhuizingen

KM heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland. Als je op zoek bent naar een voordelige manier om naar het buitenland te verhuizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven naar diverse bestemmingen, waaronder Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxemburg, Ierland, Spanje, en nog veel meer.

Betaalbaar verhuizen naar het Buitenland

Bij KM Transport hanteren we scherpe tarieven voor Verhuizen naar het Buitenland. In tegenstelling tot veel andere transportbedrijven, kunnen wij goederen tot wel 1200 kg met een volume van 30m3 vervoeren! Wij zijn trots op onze reputatie als voordelige internationale verhuizers, en dit vertaalt zich in voordelen voor onze klanten.

Geen Bestemming te Ver Weg, Geen Taak te Groot

Er is geen bestemming te ver weg en geen taak te groot voor ons team bij Kempen Transport. Onze snelle en kostenefficiënte service is uitgebreid en omvat zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, waarbij wij u gedurende het hele proces begeleiden, van A tot Z.

Ervaren Verhuisteam

Wij bieden meer dan alleen Verhuizen naar het Buitenland. Ons ervaren team kan u helpen met het in- en uitpakken van uw bezittingen en zelfs met het demonteren en monteren van uw meubels. Wij nemen de stress uit uw internationale verhuizing en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

De Complexiteit van Internationaal Verhuizen

Verhuizen naar het Buitenland brengt vaak meer complexiteit met zich mee dan een verhuizing binnen uw eigen landsgrenzen. In elk land waar u naartoe verhuist, is er vaak een vertegenwoordiging van dat land in België waar u informatie kunt krijgen over uw nieuwe verblijfplaats. Zij kunnen u helpen met vragen met betrekking tot:

 • Verblijfsdocumenten
 • Lokale belastingen
 • Sociale zekerheid
 • Schoolkeuze voor uw kinderen
 • En meer…

 

Voorbereiding voor Vertrek

Voordat u naar het buitenland vertrekt, dient u uw verhuizing aan te geven bij de gemeente waar u bent ingeschreven. Eenmaal op uw bestemming, raden wij aan om u in te schrijven bij de ambassade of het consulaat van België. Na inschrijving ontvangt u tevens een nieuwe identiteitskaart.

Contacteer Ons

Verhuizen naar het Buitenland? Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via e-mail op verhuizingen@kempentransport.be of bel ons op +32(0)14 75 43 91. Onze internationale verhuisspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze Bestemmingen

Kempen Transport is uw expert in internationale verhuizingen naar het buitenland. Wij bieden onze diensten aan voor bestemmingen zoals Portugal, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Griekenland, Engeland, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Finland, Luxemburg, Ierland, Spanje en vele andere landen.

Tips voor Verhuizen naar het Buitenland

Voor handige tips en adviezen voor uw verhuizing naar het buitenland, kunt u terecht op onze pagina met uitgebreide informatie. Wij hebben de tips ingedeeld in verschillende categorieën om het voor u overzichtelijk te maken.

Verhuizen naar het Buitenland

Tips voor een Succesvolle Internationale Verhuizing

Verhuizen naar het Buitenland: Een Gids voor een Vlotte Overgang. Verhuizen naar het buitenland kan een opwindend, zij het uitdagend avontuur zijn. Of je nu van plan bent om te emigreren voor werk, studie of persoonlijke redenen, een vlotte overgang is van het grootste belang. In dit artikel zullen we enkele waardevolle tips delen om je te helpen bij een succesvolle internationale verhuizing.

De Juiste Voorbereiding

Een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagde Verhuizen naar het Buitenland. Hier zijn enkele belangrijke stappen om te overwegen:

 1. Bestemming Kiezen – Begin met het kiezen van de juiste bestemming die past bij je doelen en behoeften. Doe grondig onderzoek naar het land en de stad waar je naartoe gaat.
 2. Visum en Documentatie – Zorg ervoor dat je alle benodigde visa en documenten op orde hebt. Neem contact op met de ambassade of het consulaat van het land van bestemming voor begeleiding.
 3. Financiële Planning – Maak een budget en financieel plan voor je verhuizing. Overweeg valutakoersen en kosten van levensonderhoud in je nieuwe thuisland.

De Verhuisplanning

Een gestructureerde verhuisplanning kan veel stress verminderen. Hier zijn enkele stappen om je te helpen bij het organiseren van je verhuizing:

 1. Verhuisbedrijf Selecteren – Kies een gerenommeerd verhuisbedrijf dat ervaring heeft met internationale verhuizingen. Vraag offertes en vergelijk prijzen.
 2. Pakken en Sorteren – Begin vroeg met inpakken en sorteren van je bezittingen. Overweeg wat je wilt meenemen, verkopen of opslaan.
 3. Verzekeringen – Zorg ervoor dat je de juiste verzekeringen hebt voor je bezittingen en gezondheid in het buitenland.

Integreren in je Nieuwe Omgeving

Eenmaal aangekomen in je nieuwe land, is het belangrijk om je snel aan te passen en te integreren. Hier zijn enkele tips:

 1. Taalvaardigheid – Leer de lokale taal. Dit vergemakkelijkt niet alleen je dagelijkse leven, maar toont ook respect voor de lokale cultuur.
 2. Netwerken – Bouw een sociaal netwerk op in je nieuwe omgeving. Sluit je aan bij lokale clubs, organisaties of expatgroepen.
 3. Cultuur en Gewoonten – Bestudeer de lokale cultuur en gewoonten. Dit helpt om eventuele culturele misverstanden te voorkomen.

Slotgedachten

Een internationale verhuizing kan een geweldige kans zijn, maar het vereist gedegen voorbereiding en organisatie. Volg deze tips en richt je op een soepele overgang naar je nieuwe thuisland. Vergeet niet om te genieten van dit spannende hoofdstuk in je leven!