Verhuizen naar Duitsland

Home / Verhuizen naar Duitsland

Specialist in verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland? Dan zit je hier goed. Deze website is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar elke land van Europa. Verhuizen naar een nieuw land kan spannend en uitdagend zijn. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en te weten wat je kunt verwachten tijdens het verhuisproces

about-img

Heldere offerte, duidelijke planning

Stipt, correct en persoonlijk contact

about-img

Top service

Een goede communicatie is zeer belangrijk voor ons!

about-img

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Verhuizen naar Duitsland

Vertrek naar Duitsland: Eneke tips voor een soepele verhuizing

Ben je op zoek naar informatie over het verhuizen naar Duitsland? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze gids bespreken we alles wat je moet weten over het verhuizen naar Duitsland, van het vinden van een woning tot het regelen van verzekeringen en het vinden van werk.

Voorbereidingen voor het verhuizen naar Duitsland

Voor je begint met het verhuizen naar Duitsland, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder bespreken we de belangrijkste stappen voor een soepele verhuizing.

Vind een geschikte woning

Het vinden van een geschikte woning is een van de belangrijkste stappen bij het verhuizen naar Duitsland. Er zijn verschillende manieren om een woning te vinden, zoals via makelaars, online platforms of door contact op te nemen met lokale verhuurbedrijven.

Regel verzekeringen en bankzaken

Voordat je naar Duitsland verhuist, is het belangrijk om verzekeringen en bankzaken in orde te maken. Je kunt bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering afsluiten en een bankrekening openen in Duitsland.

Vind werk in Duitsland

Vinden van werk in Duitsland is vaak een uitdaging, vooral als je niet bekend bent met de Duitse arbeidsmarkt. Er zijn echter veel hulpmiddelen beschikbaar, zoals jobboards en loopbaanbeurzen, die je kunt gebruiken om werk te vinden.

Verhuizen naar Duitsland: de praktische zaken

Nadat je de voorbereidingen hebt afgerond, kun je eindelijk beginnen met het verhuizen naar Duitsland. Hieronder bespreken we de praktische zaken die je moet regelen.

Meld je aan bij de gemeente

Als je in Duitsland gaat wonen, moet je je aanmelden bij de gemeente. Je kunt dit online of op het gemeentehuis doen. Je hebt dan een bewijs van inschrijving nodig, zoals een huurcontract of een koopcontract.

Waarom kiezen voor Kempen Move?

Er zijn veel redenen om  internationaal verhuizen via Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

 1. Jarenlange ervaring
 2. Persoonlijke service,
 3. Een wereldwijd netwerk van agenten
 4. Top communicatie met mail en gsm top
 5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
 6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
 7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
 8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
 9.  Dé Kosten internationaal verhuizen vallen mee!

Duitsland is een populaire bestemming voor mensen die willen verhuizen naar het buitenland. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van verhuizen naar Duitsland:

 • Hoogwaardige kwaliteit van leven: Duitsland biedt een hoogwaardige kwaliteit van leven, met uitstekende gezondheidszorg, een hoog opgeleide bevolking en een divers en rijk cultuurleven.

 • Sterke economie: Duitsland heeft een van de sterkste economieën ter wereld en biedt veel kansen voor werk en ondernemerschap.

 • Gemakkelijke toegang tot Europa: Duitsland is een centrale locatie in Europa, waardoor het gemakkelijk is om andere Europese landen te bezoeken.

 

verhuizen naar Duitsland

Een juiste afhandeling van een verhuis is zowel voor u als ons als verhuisfirma erg belangrijk.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen.

Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van goedkoop internationaal verhuizen. 

U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Verhuizen naar Duitsland: Tips voor een Succesvolle Verhuizing

 1. Doe onderzoek: Voordat je begint met verhuizen, is het belangrijk om te weten waar je heen gaat. Lees over de verschillende regio’s en steden in Duitsland, bekijk de kosten van levensonderhoud en onderzoek de arbeidsmarkt.

 2. Regel je verblijf: Zoek naar betaalbare woningen en regel eventueel vooraf je verblijf. Het is belangrijk om te weten waar je gaat wonen voordat je daadwerkelijk verhuist.

 3. Zorg voor een werk: Probeer vóór je verhuizing al een baan te vinden in Duitsland. Dit geeft je financiële zekerheid en maakt het verhuizen een stuk makkelijker.

 4. Regel verzekeringen en administratie: Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor ziektekosten en letselschade en regel eventueel een verblijfsvergunning.

 5. Verhuis met zorg: Maak een verhuisplan en zorg ervoor dat alle spullen goed verpakt zijn voor de verhuizing.

Met deze tips kun je een succesvolle verhuizing naar Duitsland regelen. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en zorgvuldig te werk te gaan bij elke stap van de verhuizing. Succes!