Verhuizen naar Noorwegen

Home / Verhuizen naar Noorwegen

Specialist in verhuizen naar Noorwegen

Verhuizen naar Noorwegen? Dan zit je hier goed. Deze website is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar alle landen binnen Europa. Noorwegen is een prachtig land vol natuur, avontuur en culturele rijkdom. Het is geen verrassing dat steeds meer mensen besluiten om naar dit land te verhuizen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op werkgebied, een nieuwe levensstijl of gewoon op zoek bent naar avontuur, Noorwegen biedt iets voor iedereen.

about-img

Heldere offerte, duidelijke planning

Stipt, correct en persoonlijk contact

about-img

Top service

Een goede communicatie is zeer belangrijk voor ons!

about-img

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Wonen in Noorwegen: Steden en regio’s

Noorwegen is verdeeld in 19 regio’s en bevat enkele prachtige steden, waaronder Oslo, Bergen, Trondheim en Stavanger. Elk van deze steden heeft haar eigen unieke kenmerken en charmes. Bij het kiezen van de juiste stad is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de kosten van levensonderhoud, werkmogelijkheden en de kwaliteit van het onderwijs.

Verhuisplanning

Het is belangrijk om vooraf een goede verhuisplanning te maken. Hieronder vindt u enkele tips die u kunnen helpen bij het plannen van uw verhuizing naar Noorwegen:

 • Maak een lijst met alle spullen die u mee wilt nemen.
 • Vraag offertes aan van verschillende verhuisbedrijven en vergelijk de prijzen.
 • Zorg dat u voldoende verzekering heeft voor uw spullen tijdens de verhuizing.
 • Maak een duidelijke planning voor de verhuisdag, zodat u weet wat er moet gebeuren en wanneer.

 

Het Leven in Noorwegen: Wonen, Werken en Emigreren

Noorwegen is een land met veel prachtige natuur en een hoog niveau van levenskwaliteit. Steeds meer mensen overwegen om naar Noorwegen te verhuizen om te wonen, te werken of zelfs te emigreren. In dit artikel geven we u een overzicht van alles wat u moet weten over het leven in Noorwegen

Noorwegen is bekend om haar adembenemende landschappen en schone lucht, maar het leven in het land is ook duur. Huren en kopen van een huis is duur, maar er zijn ook veel sociale voorzieningen en een uitstekend gezondheidssysteem. Het vinden van geschikte accommodatie is een uitdaging, maar er zijn veel online hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen uw zoektocht te beginnen.

Werken in Noorwegen

Noorwegen heeft een hoog niveau van werkgelegenheid en biedt veel mogelijkheden voor werknemers. Het land heeft een hoog niveau van technologie en is een belangrijke speler in de olie- en gasindustrie. Er zijn ook veel banen in de bouw, dienstverlening en toerisme. Het is belangrijk om te weten dat het Noors vaardigheid een vereiste is voor de meeste banen.

Emigreren naar Noorwegen

Het emigreren naar Noorwegen vereist enige voorbereiding en planning. Het is belangrijk om te weten dat het land strikte immigratieregels heeft en dat het vinden van werk en woning uitdagingen kan zijn. Het is aan te raden om u grondig voor te bereiden en zorgvuldig te plannen voordat u besluit om naar Noorwegen te emigreren

 

Waarom kiezen voor Kempen Move?

Er zijn veel redenen om  internationaal verhuizen via Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

 1. Jarenlange ervaring
 2. Persoonlijke service,
 3. Een wereldwijd netwerk van agenten
 4. Top communicatie met mail en gsm top
 5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
 6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
 7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
 8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
 9.  Dé Kosten internationaal verhuizen vallen mee!

Verhuizen naar Noorwegen  verzorgt al meer dan 15 jaar internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport. Vraag ons  meer info over de Kosten van verhuizen naar het buitenland.

verhuizen naar Noorwegen

Een juiste afhandeling van een verhuis is zowel voor u als ons als verhuisfirma erg belangrijk.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen.

Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van goedkoop internationaal verhuizen. 

U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.