Verhuizen naar Oostenrijk

Home / Verhuizen naar Oostenrijk

Specialist in verhuizen naar Oostenrijk

Verhuizen naar Oostenrijk? Dan zit je hier goed. Deze website is een concept van Kempen Transport. Wij verhuizen particulieren en bedrijven naar het buitenland. Verhuizen naar een nieuw land is altijd een uitdaging, vooral als het gaat om Oostenrijk. Dit land staat bekend om zijn schitterende bergen, fantastische cultuur en hoogstaande levensstandaard. Maar verhuizen naar Oostenrijk brengt ook veel uitdagingen met zich mee. Daarom hebben wij deze gids opgesteld om u te helpen bij het verhuizen naar dit prachtige land.

about-img

Heldere offerte, duidelijke planning

Stipt, correct en persoonlijk contact

about-img

Top service

Een goede communicatie is zeer belangrijk voor ons!

about-img

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Geschatte volume
Click or drag a file to this area to upload.
Extra informatie?

Verhuizen naar Oostenrijk

Verhuizen naar een nieuw land kan spannend zijn, vooral als het gaat om een land zoals Oostenrijk. Het is echter belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze verhuizing, zodat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe omgeving. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke aandachtspunten bij het verhuizen naar Oostenrijk.

Vergunningen en Visum

Voordat u begint met verhuizen naar Oostenrijk, is het belangrijk om te weten of u een vergunning of visum nodig heeft. Dit is afhankelijk van uw nationaliteit en de duur van uw verblijf in Oostenrijk. Als u een burger bent van de Europese Unie (EU), heeft u geen vergunning of visum nodig om in Oostenrijk te wonen en te werken. Als u een burger bent van buiten de EU, kunt u een visum aanvragen bij de Oostenrijkse ambassade in uw thuisland.

Woning Zoeken

Eenmaal in Oostenrijk, is het tijd om een woning te zoeken. Er zijn verschillende manieren om een woning te vinden in Oostenrijk, waaronder online portals zoals ImmobilienScout24 en ImmoEstate. Ook kunt u terecht bij een makelaar die u kan helpen bij het vinden van een geschikte woning. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een woning, zodat u voldoende tijd heeft om de juiste woning te vinden.

Verzekeringen Afsluiten

Naast het vinden van een woning, is het ook belangrijk om uw verzekeringen af te sluiten. In Oostenrijk is het verplicht om een basisverzekering af te sluiten voor gezondheidszorg. Ook kunt u een aanvullende verzekering afsluiten voor bijvoorbeeld uw woning en inboedel. Het is aan te raden om vooraf goed te informeren over de verschillende verzekeringen en de dekking die zij bieden, zodat u de juiste verzekeringen kunt afsluiten.

Waarom kiezen voor Kempen Move?

Er zijn veel redenen om  internationaal verhuizen via Kempen Transport te kiezen voor uw verhuizing:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Persoonlijke service,
  3. Een wereldwijd netwerk van agenten
  4. Top communicatie met mail en gsm top
  5. Goede prijs- kwaliteit verhouding
  6. Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen
  7. Onze verhuizers zijn attentvol, héél voorzichtig en vakbekwaam.
  8. We maken een duidelijke offerte waar alles bij inbegrepen is.
  9.  Dé Kosten internationaal verhuizen vallen mee!

Verhuizen naar Oostenrijk verzorgt al meer dan 15 jaar internationale verhuizingen. Wij begrijpen de behoeften van gezinnen die van het ene naar het andere land verhuizen.

Vooruitplannen en goede communicatie zijn de sleutels tot een succesvolle verhuizing.

Uw bezittingen zijn in goede handen bij goedkoop internationaal verhuizen via Kempen Transport. Vraag ons  meer info over de Kosten van verhuizen naar het buitenland.

verhuizen naar Oostenrijk

Een juiste afhandeling van een verhuis is zowel voor u als ons als verhuisfirma erg belangrijk.

Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen.

Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van goedkoop internationaal verhuizen. 

U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

 

Stap 1: Het regelen van uw verhuizing

Voordat u kunt beginnen met uw verhuizing naar Oostenrijk, moet u ervoor zorgen dat u de juiste verhuizer vindt. Kies een verhuisbedrijf met ervaring in het verhuizen naar Oostenrijk en vraag hen om u te helpen bij het regelen van uw verhuizing. Zorg ervoor dat u een uitgebreide offerte ontvangt waarin de kosten van de verhuizing en de verzekering worden vermeld.

Stap 2: Het regelen van uw verblijf in Oostenrijk

Zodra u uw verhuizing heeft geregeld, moet u ervoor zorgen dat u een plaats heeft om te wonen in Oostenrijk. U kunt kiezen voor een appartement of een huis, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget. Het is belangrijk om vroeg te beginnen met het zoeken naar een woning, omdat het vinden van geschikte accommodatie in Oostenrijk soms tijdrovend kan zijn.

Stap 3: Het regelen van uw verblijfsvergunning

Een andere belangrijke stap bij het verhuizen naar Oostenrijk is het regelen van uw verblijfsvergunning. U moet een verblijfsvergunning aanvragen bij de Oostenrijkse overheid voordat u naar het land verhuist. Het is belangrijk om vroeg te beginnen met het regelen van uw verblijfsvergunning, zodat u zeker weet dat u op tijd een vergunning ontvangt.